Neem contact op

+31 88-87 87 888

Verenigd Rotterdam op FacebookVerenigd Rotterdam op Instagram

 

Wat ging er aan vooraf?

In de dovenwereld in de regio Rotterdam zijn er een aantal personen die graag werken met film en fotografie. Sterker, ze zijn er zelfs in gespecialiseerd. Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken doordat de zintuigen die goed functioneren beter zijn ontwikkeld bij de doven. Hierdoor ontstaat er een vlijmscherpe blik op de visuele wereld die uitstekend in staat is om de plaatjes vast te leggen op de camera.
Bij stichting Swedoro zijn er vrijwilligers actief die filmpjes van prima kwaliteit kunnen vastleggen en kunnen produceren.

Het bewijs is terug te vinden in het promotiemateriaal dat is gebruikt voor deze website en bijvoorbeeld de website van de Hamster Borrel Plank (https://www.hamsterborrelplank.nl)

Tijdens de opnames van deze filmpjes hebben we samen ervaringen opgedaan en hierbij zijn de kansen naar voren gekomen van het verder professioneel op te gaan zetten van een filmproductiebedrijf. Kansen, maar ook de zaken die juist aandacht behoeven om de dienst optimaal te gaan uitoefenen.

Voor het goed uitoefenen van een beroep is bevlogenheid één van de beste eigenschappen die je kan hebben. Bij onze filmvrijwilligers vonden we een grote dosis bevlogenheid terug. Met vol overgave en overduidelijk plezier in het samenwerken zagen we de eindproducten in rap tempo gerealiseerd worden. Samenwerkingen waardoor het resultaat daadwerkelijk beter wordt doordat iedereen elkaar versterkt. Dat is precies hetgeen dat Verenigd Rotterdam wil gaan bereiken en daarom kiezen we met overtuiging ervoor om deze dienst nog beter te maken en te gaan zorgdragen dat mensen hiermee hun brood kunnen gaan verdienen. Je brood verdienen met jouw passie, dat is waar we voor willen gaan. Meer dan het beste uit de mensen halen door samen eraan te werken.

En hoe gaan we nu verder?

We zijn met elkaar in gesprek gegaan om te peilen waar de behoeftes liggen van de vrijwilligers en op welke manier we een professionele uitbouw kunnen realiseren van deze dienst voor het produceren van goede filmproducties.
Denk hierbij aan prachtig ondersteunend filmmateriaal die gebruikt kunnen worden als bedrijfspromotie.

Het plan is om hier vanaf 2021 te gaan starten en werkgelegenheid te gaan bieden vanaf 2 personen en uiterlijk eind 2022 voor 4 personen.


Promotiefilm 2020

 

Voorbeeld Hamster Borrel Plank