Neem contact op

+31 88-87 87 888

Verenigd Rotterdam op FacebookVerenigd Rotterdam op Instagram

 

Verenigd Rotterdam werkt belangenloos en is opgericht in 2020 en heeft primair als doelstelling om voornamlijk muzikale optredens op (buiten) podia bij de verzorgingshuizen wlke (live) gestreamd zullen gaan worden aan andere verzorgingshuizen in e stad Rotterdam en bij zelfstandig wonende ouderen in de wijken. Daarnaast zullen er werktrajecten worden opgezet voor doven in Rotterdam waarbij langdurige werkgelegenheid en samenwerkingen met andere partijen in de stad centraal staan. De eerste aanzet is hiervoor gezet met het project van de hamster-borrel-plank en de samenwerking met de videoproducties.Een geslaagde samenwerking met diverse partijen welke er voor heeft gezorgd dat ervaring is opgedaan, geld is verworven en nieuwe partners zijn ontdekt.

Wat gaan we doen in 2021?

Maar er zijn meer ambities; zoals het plan met de filmproductie waarbij er werkgelegenheid wordt gecreeerd en nieuwe business ontstaat.

Nog ambitieuzer is het project met de Muzieknoot waarmee (beginnende) artiesten een fraai podium krijgen in deze lastige tijd en de ouderen in de stad langdurig in het zonnetje worden geplaatst. Vanaf maart 2021 worden deze optredens live gestreamd naar andere verozrgingshuizen en zelfstandig wonende ouderen in de wijken van Rotterdam.

Om verder te groeien en kansen te gaan benutten wordt er subsidie aangevraagd bij een aantal dynamische fondsen in ons land.

Heeft u zelf een idee om onze projecten te versterken? Neem hiervoor snel contact met ons op en kom een kopje koffie drinken in het dovenontmoetingscentrum Swedoro in Rotterdam Prinsenland. Het mes snijdt vaak aan meerdere kanten en Verenigd Rotterdam verbindt met veel partijen door heel de stad.

Bel ons op 088-8787 888 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.